Účtovníctvo v kontexte zmien v reštrukturalizáciách obchodných spoločností - Seneši, Norbert
Komplexné zmeny v legislatíve smerujúce k ochrane veriteľov. Účtovná závierka dlžníka v reštrukturalizácii musí podávať verný a pravdivý obraz. Na neúplné účtovníctvo dlžníka sa v reštrukturalizácii nebude prihliadať.