Priamy a nepriamy predmet v slovenčine a španielčine - Spišiaková, Mária, 1973-
Analýza ekvivalentov a rozdiely medzi priamym a nepriamym predmetom v španielčine a akuzatívom a datívom v slovenčine. Správne používanie zámen v datíve a akuzatíve v obidvoch jazykoch. Chyby a interferencie v používaní zámen u slovensky hovoriacich.