Vzdelávanie pracovníkov v organizácii a jeho vplyv na pracovný výkov - Hančovská, Erika
Vplyv vzdelávania na kvalitu a kvantitu pracovného výkonu. Preferencia jednotlivých metód vzdelávania používaných v sledovanom podniku. Vplyv vzdelávania zamestnancov na celkovú výkonnosť spoločnosti, resp. či je vzdelávanie dôležité, či má vplyv na ziskovosť a pomáha získať zamestnancom poznatky využiteľné v praxi.