Regionálna ekonomika, štruktúra a konkurencieschopnosť - Habánik, Jozef
Analýza podmienok pre zvýšenie konkurencieschopnosti regionálnej ekonomiky a jej štruktúry s dôrazom na podporu výskumu, inovácií a transferu technológií. V regionálnej ekonomike fungujú rôzne formy inštitúcií a partnerstiev, ktorých činnosť a napĺňanie poslania utvárajú podmienky napomáhajúce formovaniu štruktúry a konkurencieschopnosti regiónu.