Vyšehradská skupina na ceste k digitálnej ekonomike - Balejová, Martina, 1990-
Digitálna ekonomika je v súčasnosti vnímaná ako hospodárske odvetvie majúce potenciál uvoľniť impulzy pre naštartovanie hospodárskeho rastu a modernizáciu štruktúry HDP členských štátov EÚ. Analýza vybraných faktorov, ktoré možno identifikovať ako pozitívne vplývajúce na inovačný potenciál vyšehradského regiónu. Digitálny potenciál vyšehradského regiónu.