Ekonomická znalecká činnosť a jej prepojenosť s právnou podstatou prípadu - Adámiková, Eva
Úloha znalca v procese podávania návrhu na konkurz veriteľom na svojho dlžníka. Podanie návrhu na vyhlásenie konkurzu na svojho odberateľa vidia dodávatelia ako jedno z riešení, aby sa dodávateľ nedostal pričinením odberateľa do platobnej neschopnosti.