Risk-based approach to resolution and deposit guarantee funds: How is riskiness measured? - Országhová, Lucia, 1982-
Rezolučný a garančný fond ako posledný zdroj pred krachom finančného sektora. Komparácia fondov z hľadiska jednotlivých ukazovateľov a ich váh. Krátkodobé výzvy pre zavedené fondy a otázka ich dostatočnosti.