Manažment inovácií a jeho vplyv na zamestnancov podniku - Gajdošíková, Katarína
Hlavnou hnacou silou inovácií je HR a preto, aby sa stala inovácia úspešnou, potrebujú manažéri podporovať, plánovať a rozvíjať inovačnú kultúru. Na základe týchto aspektov sa príspevok zameriava na skúmanie vplyvu častosti a charakteru zmien na zamestnancov podnikov a v konečnom dôsledku aj skutočnú výkonnosť organizácie.