Reťazové obchody a možnosť využitia dôkazných prostriedkov správcu dane pre znalecké dokazovanie - Jarošová, Beáta
Princíp reťazových obchodov uskutočňovaných platiteľmi dane z pridanej hodnoty (DPH) na medzinárodnej úrovni. Podvodné konanie a systém zneužívajúci dane z pridanej hodnoty. Dôkazy, ktoré pri daňových kontrolách využíva správca dane.