Svět se připravuje na Paříž - Sutlovičová, Klára
Niekoľko týždňov delí členské štáty OSN od novej globálnej dohody o ochrane klímy. Aká môže byť jej podoba, naznačuje tiež vývoj v niektorých krajinách.