Aktuálne zmeny a inovácie nielen v právnej úprave znaleckej činnosti v Slovenskej republike - Križan, Ladislav
Kto to vlastne znalec je, aký je dôvod existencie inštitútu znalca a jeho činnosti, aké je postavenie znalca v našej spoločnosti. Súčasný stav výkonu znaleckej činnosti z pohľadu legislatívnych zmien.