Analýza procesného riadenia výroby v podniku - Szépe, René
Procesné riadenie sleduje, hodnotí a riadi organizáciu a procesy v nej prebiehajúce až na úroveň čiastkových procesov, z ktorých sa skladá aj proces výroby, či iné kancelárske úkony. Popis procesov pri výrobe fólie v danom podniku. Návrh opatrení pre hladký priebeh procesov, bez zbytočných prestávok a chybových hlásení strojového zariadenia, či nevyhovujúceho výkonu v podobe zníženej kvality. Dodržiavaním odporúčaní sa zabezpečí nepretržitá výroba bez dodatočných nákladov na opravu.