Nové trendy v cestovnom ruchu - Medveďová, Miroslava
Faktory ovplyvňujúce trendy v cestovnom ruchu. Trendy na strane dopytu a na strane ponuky. Individuálne plánovanie aj cestovanie. Seniori ako rastúca cieľová skupina. Nové formy cestovného ruchu: zážitkový, vesmírny, zdravotný, dobrodružný, kultúrny cestovný ruch. Vplyv mobilných zariadení. Ekonomika spoločného využívania (sharing economy) a couchsurfing. Zľavové portály.