Možnosti optimalizácie výrobného procesu v podniku - Vedrödy, Ľuboš
Procesné riadenie výroby v podniku je veľmi dôležitou súčasťou života podniku ako celku. Procesné riadenie umožňuje znížiť náklady, ušetriť čas, zrýchliť výrobu, produkciu, zlepšiť konkurenčnú výhodu a v neposlednom rade zvýšiť zisk, to sú len niektoré z mnoho ďalších výhod. Tieto výhody môžu byť pre podnik veľmi nápomocné, ak ide o podnik, ktorý pomoc naozaj potrebuje alebo ide o podnik, ktorý sa chce ďalej rozvíjať. Analýza výrobného procesu podniku BOSKOP Poľnonákup Trenčín, a. s. a návrh riešenia pre zlepšenie výrobného procesu v skúmanom podniku.