[Kontroling podnikov cestovného ruchu] - Eliašová, Darina
Recenzia publikácie trojice autorov s názvom Kontroling podnikov cestovného ruchu. Cieľom publikácie, ktorá je rozdelená do 10 kapitol, je sprostredkovať sústavu poznatkov o kontrolingovom systéme, ktoré umožňujú využívať kontroling ako nástroj na dosahovanie operatívnych a strategických cieľov podniku cestovného ruchu.