Analýza likvidity a jej úloha v ekonomickom znalectve - Rybár, Juraj
Súčasný ekonomický vývoj je z dôvodu globalizácie, otvorenosti ekonomík, rastu vplyvu psychologických faktorov pri rozhodnutiach manažérov, čoraz viac rizikový. Možnosti objektivizácie v znaleckom posudku pri nesprávnom vyhodnotení absolútnej alebo relatívnej likvidity v ohodnocovanej spoločnosti.