Komparácia ekonomickej a právnej bázy vybraného znaleckého posudku - Rybárová, Daniela, 1967-
Právna podstata problému a štruktúra potrebných ekonomických informácií pre vypracovanie znaleckého posudku. Porovnanie ekonomického a právneho pohľadu pre účely ekonomického znaleckého dokazovania.