Podnikanie na slovenskom realitnom trhu - Nemcová, Daniela, 1963-
Formovanie trhu s nehnuteľnosťami v SR - história. Subjekty podnikania pre realitnú činnosť. Dynamika pridanej hodnoty a priemerného počtu zamestnaných osôb v sektore – činnosti v oblasti nehnuteľností v SR, v rokoch 2000 – 2013 v percentách. Činnosti v oblasti nehnuteľnosti sú podmienené vedomostnou úrovňou pracovníkov.