Charakteristika znaleckej činnosti v Kazašskej republike - Sadueva, Gulzhan
Charakteristika znaleckej činnosti v Kazachstane. Postavenie a úloha znalcov a znaleckej metodiky práce v procese dokazovania ekonomických trestných činov v Kazachstane.