Reklama po novom - Pompurová, Kristína
Elektronický marketing a podpora predaja. Internetová reklama. Plošná reklama. Zápisy do katalógov. PPC reklama - v súčasnosti najúčinnejšia forma reklamy na internete. Stimuly k nákupu. Vernostné programy. Partnerské programy (affiliate programs).