Variácie zadaní a ich riešení pri skúmaní finančnej situácie v podniku za účelom trestného konania - Sedláková, Iveta
Znalecké posudky neodvedenia dane a poistného a trestný čin zvýhodňovania veriteľa. Znalec, ktorý ma vypracovať znalecký posudok účelne, musí ho pre tieto účely vypracovať tak, aby súd následne mohol pristúpiť k zisťovaniu, či takto zistené a časovo upravené skutky napĺňajú znaky skutkovej podstaty trestného činu neodvedenia dane a poistného.