Variácie trestnej zodpovednosti znalca - Šanta, Ján
Možnosti trestnej zodpovednosti znalca, počnúc trestným činom nepravdivého znaleckého posudku, tlmočníckeho a prekladateľského úkonu, končiac možnou účasťou znalca v zločineckej skupine.