Vplyv zahraničného kapitálu na disparity elektrotechnického priemyslu v okresoch Slovenska - Dubcová, Alena
Disparity rozmiestnenia elektrotechnického priemyslu, ako aj zmeny, ktoré nastali príchodom zahraničných investícií do odvetvia po roku 1989.