Životné minimum a daň z príjmov - Oravcová, Martina
Právna úprava životného minima. Výška životného minima. Vplyv výšky životného minima na daň z príjmov. Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka. Nezdaniteľná časť základu dane na manželku (manžela). Sadzba dane. Povinnosť podať daňové priznanie. Daňový bonus. Zamestnanecká prémia.