Konkurencieschopnosť štátov Európskej únie - Švecová, Angelika
Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín EÚ na základe vybraných makroekonomických, sociálno-ekonomických a infraštruktúrnych ukazovateľov v roku 2013 (Eurostat, 2013), rozdelených do štyroch pilierov – makroekonomický, sociálno-ekonomický, inovačný a infraštruktúrny pilier. Príklady hodnotenia konkurencieschopnosti.