Porušenie pracovnej disciplíny z dôvodu odmietnutia vykonania školení zo strany zamestnanca - Gejdošová, Slavomíra
Definícia porušenia pracovnej disciplíny v Pracovnom poriadku. Ako je to v prípade, keď zamestnanec odmietne účasť na vzdelávaní. Kedy nemôže zamestnávateľ okamžite skončiť pracovný pomer. Doručovanie písomností týkajúcich sa zániku pracovného pomeru.