Cesta k miliarde - Porubský, Juraj
Rozhovor so spolumajiteľom a CEO Esetu Richardom Markom. Čo všetko riešia antivírusové firmy. Komplexnosť problematiky bezpečnosti IT. V čom je potenciál Esetu. Piaty hráč na svete. Eset v číslach.