Tretia vlna nekonvenčných opatrení Eurosystému - Kotlebová, Jana, 1969-
Systematizácia posledných opatrení ECB do cieľovo orientovanej stratégie a názory na otázku, či ich prajatím dochádza k naštrbeniu princípov nezávislosti ECB.