Dimenzie ľudského kapitálu v sociálnej kvalite - Antalová, Mária, 1952-
Sumarizácia špecifických atribútov sociálnej kvality, od ktorých sú odvodzované základné charakteristiky ľudského kapitálu vhodného pre daný typ spoločnosti a identifikácia jeho kompetencií potrebných pre jej implementáciu.