<The> Impact of Mineral Resources on Economic Growth - Hlavová, Natália, 1991-
Efekt prírodných zdrojov, špeciálne nerastných, na výkonnosť ekonomiky. Typy prírodných zdrojov. Vplyv nerastných zdrojov na ekonomický rast v Subsaharskej Afrike.