Kľukatá cesta Baťu po Indii - Raghunathan, Anuradha
Výrobca topánok sa po rokoch opäť presadil v krajine, kde bol kedysi zahraničným priekopníkom na trhu. Firma lídrom na trhu v roku 1973. Mylná stratégia firmy a problémy s odbormi v 90. rokoch. Konkurencia ceny malých miestnych výrobcov. Baťa opäť valcuje indický trh.