Zákon o verejnom obstarávaní s komentárom - Zachar, Juraj
Zákon č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov a zákonov č. 13, 31, 87/2015 Z.z. a zákona č. .../2015 Z.z. (ešte nie je publikovaný v Zbierke zákonov SR v čase vydania časopisu).