Finančné a poisťovacie služby oslobodené od DPH - Jarošová, Beáta
Služby, ktorých poskytnutie platiteľom DPH nie je zdaňované, pretože ide o činnosti, ktorých poskytovanie je v zmysle Smernice 2006/112/ES, ako aj zákona o DPH č. 222/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov oslobodené od DPH. Za akých podmienok dochádza k oslobodeniu od DPH pri uvedených službách a kedy je povinnosť ich poskytnutie zdaniť.