Sustainability in behaviour of generation Y - research study of values and behaviour - Vokounová, Dana, 1962-
Výsledky výskumnej štúdie realizovanej medzi študentami 2. a 3 ročníka so zámerom zistiť aké sú uznávané hodnoty medzi študentami.