Odišiel z vedenia Microsoftu, učí manažovať energiu - Devera, Zuzana
Rozhovor s úspešným českým manažérom a koučom Janom Mühlfeitom. Ako sa vytvára úspešný tím. Školenie biznismenov. Úspech nie vždy prináša šťastie. Potreba technicky vzdelanej pracovnej sily. Budúcnosť ľudí aj krajín vo flexibilite a všestrannosti.