Výber bilančnej politiky v nadväznosti na právnu úpravu účtovníctva - Domaracká, Denisa
Povinnosti účtovnej jednotky účtujúcej v sústave podvojného účtovníctva. Konkrétne oblasti voľby účtovných postupov a metód. Tvorba vnútorných opatrení, ktoré znižujú riziká podvodu. Interné kontrolné systémy a audit.