Zhodnotenie časti hydrologického roka 2015 s ohľadom na výskyt sucha - Slivová, Valéria
Zhodnotenie výskytu sucha v mesiacoch november 2014 až jún 2015 hydrologického roka 2015 v rámci celého Slovenska. Spracované boli údaje z 95 referenčných monitorovacích objektov štátnej hydrologickej siete podzemných vôd. Metóda hodnotenia sucha v podzemnej vode. Poklesové trendy hladín podzemných vôd a výdatností prameňov na celom území SR.