Problémy kategorizácie účtovných jednotiek do veľkostných skupín (z pohľadu povinnosti auditu účtovných závierok) - Seneši, Norbert
Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2013/34/EÚ o ročných účtovných závierkach, konsolidovaných účtovných závierkach a súvisiacich správach určitých podnikov. Problémy zatrieďovania účtovných jednotiek do veľkostných skupín.