[Rizikové faktory nepravdivosti v účtovnej legislatíve a možnosti ich eliminácie (v podmienkach podnikateľov)] - Meluchová, Jitka, 1965-
Recenzia na publikáciu: "Rizikové faktory nepravdivosti v účtovnej legislatíve a možnosti ich eliminácie".