Ručne vyrábaná kozmetika z východu - Kačalková, Štefánia
Úspešná kozmetická firma Ezo pôsobiaca na východe Slovenska. Začiatky podnikania. Vývoz kúpeľnej soli a éterických olejov do rôznych štátov sveta. Ručná výroba. Budúcnosť firmy v predaji cez internet. Malá firma Soaphoria ako úspešný projekt mladých podnikateliek. Predaj prírodnej kozmetiky na trhoch a v e-shope.