Netrpezlivcom to koňak spočíta - Mekyňová, Júlia
Príbeh rodinného podnikania z oblasti Cognac vo Francúzsku. Výroba koňaku pre domáci aj zahraničný trh. Dozrievanie koňaku v barikových sudoch niekoľko desaťročí.