AI kód pre koniec ľudstva? - Jurina, Ľubomír
Podľa pesimistov ľudstvo čaká skaza. Zahubí ho vlastný vynález - umelá inteligencia (AI - artificial intelligence). Výstrahy pred umelou inteligenciou. Cesta k inteligencii. Drony, ktoré sú schopné vyhľadať a zničiť cieľ. Ďalšie obavy z automatizácie práce. Skrytý obraz budúcnosti.