Multikultúrne aspekty súčasných západných spoločností - Barac, Ľudovít
Medzinárodná migrácia a s ňou spojené prelínanie prvkov rozličných kultúr a civilizácií je spoločenský fenomén sprevádzajúci ľudstvo od počiatku jeho existencie. Aktuálne migračné trendy. Pojem multikulturalizmus. Multikulturalizmus a Slovensko.