Sravniteľnyj analiz razvitija malogo i srednego predprinimateľstva Rosii i Slovakii - Jašina, Marina Nikolajevna
Komparatívna analýza rozvoja malého a stredného podnikania v Rusku a v Slovenskej republike. Význam malého a stredného podnikania pre hospodársky rast. Kritériá určenia malého a stredného podniku v Ruskej federácii a v EÚ. Odvetvová štruktúra MSP v Rusku. Účasť MSP na zahraničných trhoch.