Problemy povyšenija kačestva medicinskogo obsluživanija v Ukrajine - Bojko, V. V.
Problematika kvality zdravotníckych služieb na Ukrajine. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť názory respondentov na kvalitu poskytovaných zdravotníckych služieb a na priority reformy zdravotníckeho systému na Ukrajine.