Úroveň znalosti obchodnej angličtiny na Slovensku - Sztuková, Mária
Známe svojimi výsledkami v porovnávaní znalosti angličtiny sú spoločnosti Global English a Education First – EF. V rámci aktivity Európskej Únie prebieha v rámci rôznych tematík v širokospektrálnom testovaní Eurobarometer aj vyhodnocovanie znalosti angličtiny. Výsledky testov - umiestnenie Slovenska. Nevyhnutné opatrenia.