Rámce finančného vykazovania a názor audítora - Maděra, František
Analýza a posúdenie kvality prezentácie finančnej situácie, finančnej výkonnosti a peňažných tokov v účtovnej závierke zostavenej podľa slovenského zákona o účtovníctve. Povinnosti audítora a audítorské postupy.