Workflow manažmentu polygrafickej výroby v podmienkach print on-demand - Šíp, Roman
Analýza súčasného stavu a vývoj v tlačových médiách. Polygrafický priemysel na Slovensku. Porovnanie možností tlače s ich prioritami. Print on-demand (tlač publikácií na počkanie).