Definovanie sociálnych služieb vo verejnom záujme na Slovensku - Nováčková, Daniela
Význam sociálnych služieb na vnútornom trhu Európskej únie. Analýza realizácie sociálnych služieb vo verejnom záujme ako dôsledok zavedenia nových regulátorov v EÚ do pravidiel tohto systému v Slovenskej republike.