[Rizikové faktory nepravdivosti v účtovnej legislatíve a možnosti ich eliminácie (v podmienkach podnikateľov)] - Kňažková, Veronika, 1986-
Recenzia na publikáciu: "Rizikové faktory nepravdivosti v účtovnej legislatíve a možnosti ich eliminácie". Najzávažnejšie rizikové faktory a nedostatky legislatívy v oblasti vedenia účtovníctva so zámerom dať podnet legislatívnym orgánom na ich riešenie.